Tijdrit 23 mei op Oukoop (tevens CK TT)

Een beetje late aankondiging , maar op donderdag 23 mei a.s. gaat de voorheen Kanaaltijdrit plaats vinden en wel op Oukoop. Voor de Amstelleden voor het CK Tijdrijden 2024. Hieronder staat alvast alle informatie op een rijtje. Deelname is gratis, opgave noodzakelijk uiterlijk woensdag 22 mei om 18.00 uur, dus doe het meteen. Én: voor de renners zonder tijdritfiets: er is een apart klassement voor wegfietsen!. Een mooie test dus.

Donderdag 23 mei kan het dus weer. Meteen een goede voorbereiding op het DK een week later later.  Deelname staat uiteraard open voor íedereen; ook niet-leden! Vanwege de toestand van de kanaaldijk nu een keer op Oukoop. Hier de nodige informatie en geef je op!

Start en Finish (en inschrijven vanaf 18.30 uur) is op het recreatieparkeerplaatsje t.o Oukoperdijk 46. Parkeren maar zeer beperkt mogelijk. Kom bij voorkeur op de fiets.

Parcours: De Jeugd cat 5 – 6 – 7 rijdt twee kleine rondjes van ruim 6 km. De ouderen rijden 2 ronden van 10,3 km. Alles rechtsom.
Let op: er is (net als langs het kanaal) verkeer mogelijk en de normale verkeersregels gelden!

De starttijden:
19.00 uur: Jeugd cat. 5 – 7 12 km
v.a. ca 19.45 uur: alle overige categorieën (incl Dames en incl Nieuwelingen) 20,6 km.

Vooraf inschrijven!
Opgave tot uiterlijk maandag via bijgaand formulier:  https://forms.gle/69WhknCiMUiGZcL26   De voorlopige startlijst komt donderdagochtend online.

Clubkampioenschap: middels het schonen van de uitslag van de niet–leden zullen er clubkampioenen tijdrijden benoemd worden in de volgende categorieën:
– Nieuwelingen
– Junioren
– Senioren 40 –
– Masters 40 +
– Dames (incl. Nwl./Jun.).
–  Wegfietsen (geldt voor Nieuwelingen en iedereen op een wegfiets)

Let op : er wordt gereden met de landelijke regels. Dat wil zeggen: Jeugd cat. 5 – 7 en Nieuwelingen : gewone fietsen maar wel tijdrithelmen toegestaan. Starttijden om de minuut. Stayeren is ten strengste verboden (op straffe van diskwalificatie): na passeren min. 30 meter tussenruimte geven.


De snelste dame vorig jaar was  Lisanne Immerzeel en Pim van Diemen was de beste man.

Hulp: uiteraard is alle hulp met parcoursbewaking, vasthouden, klokken enz. welkom: meld je even op redactie@wvdeamstel.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑