Dinsdagavond slagveld

Was het de warmte, of waren het de vakantiekriebels die menigeen (nog) heeft? In elk geval eindigde de Dinsdagavondcompetitie-rit in een versplinterd peloton en een aantal afstappers. Alexander evers was duidelijk de sterkste van een kopgroep van vier.

Een kleiner maar meer homogeen peloton dan vorige week. En de verwachting was dat het bekende stramien weer gevolgd zou worden. Dat wil zeggen: veel kansloze aanvallen en niemand die sterk genoeg zou zijn om een definitief gat te slaan. Het liep echter anders.
Na wat inleidende beschietingen ontstond een kopgroepje van drie met Alexander Evers, Simon Polstra en Romke van de Weerdt. Het gat van zo’n 100 meter op de groep daarachter leek overbrugbaar. En het was dan ook Pierre Deen die in een sprong van anderhalve ronde ernaar toe reed. De rest van heet peloton versplinterde volledig een leidde tot lossers en afstappers. Lek, benauwd, off-day, betonnen benen …. alle excuses kwamen langs.

Aan de voorkant gingen vier man sprinten voor de zege, en daarin was Alexander ruimschoots de sterkste. Pierre, Romke en Simon rolden daarachter als 2, 3, 4 over de streep.
De best of the rest was Niels Geise die steeds sterker rijdt.

De stand volgt volgende week.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑