Zweten op dinsdagavond

Bij de inschrijving dinsdagavond werden de eerste zweetdruppels al gemorst. En in de koers werden dat er al snel flink meer. Niet alleen omdat het warm was, maar ook omdat er erg hard werd gereden.

Het peloton was dan ook op papier al behoorlijk sterk, met Koos Jeroen Kers als erkende hardrijder. Ontsnappen aan het peloton bleek voor iedereen te lastig vanavond, niemand pakte meer dan enkele tientallen meters. Aan de achterkant van het peloton waren er opvallend veel renners die een ronde aan de koersbroek kregen, slechts de helft van het peloton eindigde in dezelfde ronde als de winnaar.

Daarna was het telkens opletten geblazen: want toen Koos Jeroen Kers met nog twee ronden te gaan demarreerde zat Stan Nelissen in zijn wiel. het was geen groot gat maar net groot genoeg om aan de streep nog tien meter over te houden. Koos Jeroen sprintte als gast niet voor de overwinning dus die was voor Stan Nelissen met daarachter Pierre Deen en Alexander Evers.

Aan de kop van het klassement verandert weinig, Klassementsleider Serge van der Putten pakt een paar punten en de nummer twee t/m zes waren er niet. Daarvan profiteren Alexander Evers en Auke Broex die nu vier en vijf staan.

Lees de bijgewerkte stand

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑