Najaarstrainingen beginnen weer

De vakanties vallen laat dit jaar en ook de Vogezenweek staat voor een aantal mensen nog op de planning. Maar als het eind augustus is, zijn er nog maar een paar weken koers te gaan. Vanaf komende donderdag, 22 augustus worden de gezamenlijke trainingen hervat. Die staan uiteraard weer in het teken staan van het NCK (6 oktober), maar ook voor iedereen die gewoon mee wil doen aan een goede teamtraining.

Najaarstrainingen
Vanaf donderdag 22 augustus gaan de “NCK-trainingen” dus weer van start. Uiteraard wil De Amstel wéér bij de beste drie clubs van Nederland zijn. Maar deze altijd goedbezette trainingen zijn niet alléén voor de renners die in aanmerking komen voor het NCK. Hoort ook bij de tradities. Iedereen (m/v) is van harte welkom om mee te trainen: er worden verschillende groepjes gemaakt en gebuffeld op Oukoop.  Een tijdritfiets of ligstuur is ook niet nodig.
Vertrek op 22 en 29 augustus om 18.30 uur bij De Haan in Ouderkerk. Daarna (vanaf 5 september) gaat het naar 18.00 uur en vanaf 10 september óók op dinsdag.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑